безкоштовна доставка
при замовленні від 1000 грн.
безкоштовна доставка
при замовленні від 1000 грн.
0
0
0
  • 0 товар на суму 0 грн
Оформити замовлення

Спосіб приготування кави - French press

Спосіб приготування кави - French press

Френч-прес в перекладі означає французький прес. Це кухонний прилад, за допомогою якого легко і швидко можна готувати смачний чай або каву. Він складається з невеликого скляного стакана з тримачем, клапаном і поршнем, до якого також додається фільтр. Заварювати каву у френч-пресі легко і просто. Для цього знадобляться: гаряча вода, приготована перед початком процесу кава крупного помелу, ложка або бамбукова паличка для перемішування напою.

Як варити каву у френч-пресі

Покладіть в прогріту ємність мелену каву з розрахунку 7 гр. на 100 мл.

Увімкніть чайник, дочекайтеся коли він закипить, після того як вода перестане пузиритися залийте її в стакан. Оптимальна температура для заварювання 90-95 градусів.

Перемішайте і настоюйте напій близько 4 хвилин, можна скористатися таймером.

Потім натисніть на поршень, він опустить ситечко з гущею вниз.

Наливайте кави в підігріту чашку і пийте. Якщо залишити його у френч-пресі довше, то кофеїну в рідини стане більше, і вона буде гірчити.

У правильно приготованого напою з'явиться легка піна з бульбашками вуглекислого газу. Це ознака живого і смачної кави.

158