безкоштовна доставка
при замовленні від 1000 грн.
безкоштовна доставка
при замовленні від 1000 грн.
0
0
0
  • 0 товар на суму 0 грн
Оформити замовлення

Спосіб приготування кави - гейзер

Спосіб приготування кави - гейзер

Гейзерні кавоварки є на багатьох кухнях. Вони недорогі в порівнянні зі стаціонарної кавоваркою, прості у використанні і відмінно готують еспресо. Процес займає всього 5-10 хвилин. Напій виходить насиченим і густим. У верхньому ярусі кавоварки під час роботи відбувається бурління схоже на виверження гейзера, тому кухонного приладу дали таку назву.

Як варити каву в гейзері, процес приготування

Сира очищена вода заливається в контейнер до потрібної позначки.

У спеціальний фільтр засипається кава середнього або грубого помелу.

Потім фільтр кладеться в відсік машини.

Верхня ємність щільно прикручується, і кавоварка ставиться на вогонь.

Якщо гейзерная техніка працює від електрики, то її потрібно включити в мережу.

Як тільки вода закипить, чутно буде шипіння і зверху з'явиться пар, прилад потрібно вимкнути або зняти з вогню.

Трохи почекайте, поки рідина перестане кипіти, процес приготування завершиться, і ви не обпалитеся.

Тепер можна наливати каву.

Якщо кавоварка нова, то перші пару чашок пити не варто, краще їх вилити в раковину. Щоб кавовий напій був смачнішим, його розливають в підігрітий посуд.

175