безкоштовна доставка
при замовленні від 1000 грн.
безкоштовна доставка
при замовленні від 1000 грн.
0
0
0
  • 0 товар на суму 0 грн
Оформити замовлення

Спосіб приготування - кава-машина

Спосіб приготування - кава-машина

У кавомашині можна приготувати безліч різноманітних напоїв. Сучасна техніка має стільки можливостей, що щоранку протягом місяця ви зможете балувати себе новим кавовим напоєм. Але найчастіше в кавомашині готують класичний кави і еспресо. Будинки корисний з незвичайним ароматом напій виходить не гірше, ніж в кафетерії.

Як готувати каву в ріжкової кавомашині

Еспрессо - міцна кава з коричневою пінкою, його легко приготувати, якщо відомі всі етапи.

Кава береться дрібного чи середнього помелу (залежить від потужності кавоварки).

У ріжок засипається 6-8 гр. меленої кави.

Кава в ріжку слід злегка утрамбувати, щоб вийшла форма схожа з таблеткою.

Натискається кнопка запуску.

Напій готується 30 секунд.

Щоб кава довше залишався гарячою чашки попередньо варто підігріти або включити в кавоварці режим підігріву.

Як правильно варити каву знають багато, але як посилити її смак відомо не всім. Подайте з нею склянку води. Кавовий напій пийте по ковтку поперемінно з водою. Це очищає смакові рецептори, і смак стає яскравішим.

234