безкоштовна доставка
при замовленні від 1000 грн.
безкоштовна доставка
при замовленні від 1000 грн.
0
0
0
  • 0 товар на суму 0 грн
Оформити замовлення

Спосіб приготування кави - в чашці

Спосіб приготування кави - в чашці

Смачну каву можна заварити і без спеціальних пристосувань просто в чашці. Цей спосіб стане в нагоді на роботі і в інших ситуаціях, коли немає можливості або бажання використовувати кавоварку і турку. Для заварювання беруть як розчинну форму, так і мелені зерна кави. Також знадобиться чашка з порцеляни з товстими стінками, відмінно зберігають тепло. Можна використовувати також посуд з глини або скла.

Щоб аромат вийшов більш насиченим, кавові зерна повинні бути свіжообсмаженої. Найчастіше помел застосовується максимально дрібний, такі частинки швидше осядуть на дно і напій буде чистішим.

Покрокова інструкція як варити каву в чашці:

  • посуд попередньо прогрівається або обдається окропом;
  • в неї насипається 6-7 грамів кави з розрахунку на 100 мл води;
  • заливається кави не окропом, а водою прогрітій до температури 93-96º С;
  • через 3 хвилини напій перемішується і додається за смаком цукор, шоколад або спеції.

До речі, цей спосіб приготування використовується для професійної дегустації кави. Якщо хочете видалити гущу, то процідіть рідину через ситечко.

220