Кава в зернах Starbucks ETHIOPIA
Збалансований, м'який, бархатистий смак із нотками темного шоколаду, спецій та солодкого цитрусу.
Каву вирощують в регіоні Сідамо на схилах гір Східно-Африканської рифтової долини. Її історична батьківщина - Ефіопія. Країну можна назвати унікальною щодо інших, які виробляють каву, тому що її жителі споживають її стільки ж, скільки й експортують. У кожному будинку проходять кавові церемонії. Їх можна назвати важливою складовою культури ефіопів.
Велика частина цієї країни розташована на висоті понад 1500 м над рівнем моря. Велика кількість сонячних променів, ідеальний рівень вологості, відсутність температурних стрибків-кращі умови для вирощування кавових дерев!
Найвища точка країни знаходиться в регіоні Їгарчіф, тут росте один з кращих видів кави, який збирають вручну і повністю дозрілим. Далі він проходить миту обробку. Всі умови Ефіопії дозволили сформувати легкий, витончений, але в той же час складний смак з цитрусовими і фруктовими нотками.
Ефіопці вважають, що їх кава-справжній подарунок всьому світу. Кавові регіони країни є найпопулярнішими на світовому ринку. Пачка кави демонструє глиняну посудину - джебу, в якій за традицією заварюється напій в Ефіопії, і чашку сині для його пиття.