безкоштовна доставка
при замовленні від 1000 грн.
0

Товары для сравнения не добавлены

0
Будь ласка, авторизуйтесь,
щоб додати товар в список бажань
0
  • 0 товар на суму 0 грн
Оформити замовлення

Свіжообсмажена кава Браун Кэнді

490 грн
490 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (4 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (4 відгук)
Cмакові якості
Кислинка
Насыщенность
Аромат
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Кур'єром по Дніпру - 70 грн

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

Насичена кава з нотами гіркого шоколаду, спецій і смажених горіхів, практично без кислотності.

Суміш 100% Арабіки темного обсмаження з Бразилії натуральної обробки і митої Колумбії в рівних пропорціях.

Ростер для обсмажування: Loring S70 Peregrine
Ступінь обсмажування: темна, Еспресо (63 за шкалою ColorTrack)

Ця суміш входить в нашу лінійку кави для молочних напоїв і обсмажена трохи темніше, ніж весь інший наш кави для еспресо. Ми спеціально підібрали профіль обсмажування так, щоб Еспресо, приготований з цієї кави, становив ідеальну основу для капучино, лате та інших молочних кавових напоїв. Для цього ми обсмажуємо каву на конвекційних ростерах Loring за спеціальними профілями-дуже швидко в першій половині обсмажування і повільно в другій. Таким чином ми максимально збільшуємо час карамелізації та розвитку зерна. В результаті виходить дуже щільний і солодкий кави практично без кислотності - ідеальна основа для ідеального капучино!

Про спосіб приготування і зберігання

Ми рекомендуємо готувати цю каву в професійних і автоматичних еспресо - кавоварках.

Хороша відправна точка для настройки еспресо - це подвійний (1: 2) коефіцієнт виходу (на кожен грам кави — два грами готового напою) за 25 секунд протоки при температурі 93°С. Для початку можна налаштувати помел так, щоб з 18 грам кави за 25 секунд виходило 36 грам напою. Детально про те, як приготувати еспресо, читайте в нашій статті. Також рекомендуємо прочитати розширену статтю про те, як управляти смаком і змінювати рецепт приготування еспресо.

Зберігати каву в зернах рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до 25 градусів, уникати попадання повітря, тепла і світла, або в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, в щільно закритій упаковці, не витягуючи, не більше 2 місяців.

Нагадуємо, що після помелу кави свіжість випаровується ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.

Це нова назва для суміші Французьке обсмажування. Смак, склад і профіль обсмажування залишилися колишніми.

Способи приготування
Специфікація
Обжарювання
темная, эспрессо (63 по шкале ColorTrack)
Склад
Смесь 100% Арабики темной обжарки из Бразилии натуральной обработки и мытой Колумбии в равных пропорциях.
Смак
Насыщенный кофе с нотами горького шоколада, специй и жареных орехов, практически без кислотности
Виробник:
Вага
1000 г
Відгуки (4)
Написати відгук