безкоштовна доставка
при замовленні від 1000 грн.
0

Товары для сравнения не добавлены

0
Будь ласка, авторизуйтесь,
щоб додати товар в список бажань
0
  • 0 товар на суму 0 грн
Оформити замовлення

Свіжообсмажена кава Бразилія Габріель Нунес

600 грн
600 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (4 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (4 відгук)
Cмакові якості
Кислинка
Насыщенность
Горчинка
Аромат
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Кур'єром по Дніпру - 70 грн

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

Щільна кава з нотами мигдалю, молочного шоколаду і мандарина. Ступінь обсмажування: Еспресо (59 за шкалою ColorTrack).

Ростер для обсмажування: Probat UG-22
Спосіб обробки: натуральний
Різновид: жовтий катуаи
Регіон: Патросиньо
Висота зростання: 1250 м
Оцінка Q-грейдера: 86

Фермер Габріель Нунес є доказом того, що Бразилія — не просто постачальник хорошої комерційної кави, а повноцінний виробник спешелті. Габріель багато подорожує, щоб спостерігати за трендами ринку спешелті кави і проводить безліч експериментів, висаджуючи різні різновиди і застосовуючи різні способи обробки і ферментації. Габріель-сертифікований Q-грейдер і дійсно захоплений кавою-ентузіаст.

У 2018 році Габріель зі своїм жовтим бурбоном обробки палп-нечурал виграв премію Cup of Excellence — найпрестижнішу премію серед фермерів у світі. Премію, отриману за свою каву, Габріель вклав у будівництво лабораторії, лекторію та обсмаження прямо на фермі.

На фермі вирощують традиційні сорти, такі як катуаї, мундо ново, бурбон, і експериментальні як гейша, у вирощуванні яких їх підтримує Інститут кави Бразилії. Крім натуральної обробки, тут впроваджують миту і Хані. 

Про спосіб приготування і зберіганні

Ми рекомендуємо готувати цю каву в професійних і автоматичних еспресо-кавоварках.

Хороша відправна точка для настройки еспресо в професійній машині - це подвійний (1: 2) коефіцієнт виходу (на кожен грам кави — два грами готового напою) за 25 секунд протоки при температурі 93°С. Для початку можна налаштувати помел так, щоб з 18 грам кави за 25 секунд виходило 36 грам напою. Детально про те, як приготувати еспресо, читайте в нашій статті. Також рекомендуємо прочитати розширену статтю про те, як управляти смаком і змінювати рецепт приготування еспресо.

Зберігати каву в зернах рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до 25 градусів, уникати попадання повітря, тепла і світла, або в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, в щільно закритій упаковці, не витягуючи, не більше 2 місяців.

Нагадуємо, що після помелу кави свіжість випаровується ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.

Способи приготування
Специфікація
Обжарювання
эспрессо (59 по шкале ColorTrack)
Склад
100 % Арабика
Смак
Плотный кофе с нотами миндаля, молочного шоколада и мандарина.
Виробник:
Вага
1000 г
Відгуки (4)
Написати відгук