Арабiка Ефіопія Анасора купити в Coffee-Story
безкоштовна доставка
при замовленні від 1200 грн.
безкоштовна доставка
при замовленні від 1200 грн.
0
0
0
  • 0 товар на суму 0 грн
Оформити замовлення

Арабiка Ефіопія Анасора

850 грн
850 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (12 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (12 відгук)
Cмакові якості
Кислинка
Насыщенность
Горчинка
Аромат
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.

Легка кава із смаком персика, лайму, листа смородини і молочного шоколаду. Міра обжарювання: еспресо (60 за шкалою ColorTrack).

Ростер для обжарювання: Probat UG - 22
Різновид: місцеві різновиди
Регіон: Гуджи
Висота зростання: 2300 м
Урожай: 2019/2020
Оцінка Q- грейдера: 86
Спосіб обробки: митий

Ця кава робиться на приватній фермі Исраэля Дегфы в Анасоре. До ферми в Анасоре легко дістатися на машині - вона щонайближче розташована до станції митої обробки Адола.

Исраель широко відомий в спешелті індустрії за його експериментальні обробки, а також за високу якість класичних обробок - йому належить 26 станцій на півдні і південному заході Ефіопії. Станції обробки Исраеля об'єднує не лише їх вдале місце (близькість до міст, висоти) розташування, але і те, що Исраель вкладає кошти і ресурси в їх розвиток, покращуючи якість вироблюваної кави.


На станціях обробки працює велика команда, яка сортує каву за якістю, а також прибирає дефекти. Додатково на станціях встановлені флотатори, які відділяють стигліші кавові ягоди від менш стиглих. Це дозволяє практично унеможливити появу квакерів.

Також Исраэль поліпшив відстежуваність вироблюваної ним кави - усю каву розділяють по днях і районах збору урожаю, а також за способом обробки кави. Окрім цього він інвестував в модернізацію станції передекспортної підготовки (Dry mill) в Аддисе, де тепер встановлений сучасний склад, колорсортери і лабораторія.

Кава зберігається на складі, розташованому на станції обробки. Перед відправкою в Аддис, зразок кави проходить перевірку в місцевій лабораторії ECX, далі йому присуджується грейд - від першого до четвертого.


Цей лот обробили класичним митим способом. При обробці цим методом ягоди кави спочатку депульпували, а потім навантажили у ферментативні танки з чистою водою на 36 годин. Ферментативні процеси зруйнували клейковину і залишки м'якуша на поверхні пачмента, що дозволило легко видалити їх залишки промиванням. Після цього каву відправили на сушку на перфоровані столи впродовж 7-10 днів.

Про спосіб приготування і зберігання

Ми рекомендуємо готувати цю каву в професійних і автоматичних эспрессо-кофемашинах. 

Хороша відправна точка для налаштування еспресо в професійній машині - це подвійний (1:2) коефіцієнт виходу (на кожен грам кави - два грами готового напою) за 25 секунд проливу при температурі 93°С. Спершу можна настроїти помел так, щоб з 18 грам кави за 25 секунд виходило 36 грам напою.

Зберігати каву в зернах рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до 25 градусів, уникати попадання повітря, тепла і світла, або в морозильнику при температурі не нижче - 18 градусів, в щільно закритій упаковці, не витягаючи, не більше 2 місяців.

Нагадуємо, що після помелу свіжість кави випаровується ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.

Способи приготування
Специфікація
Обжарювання
эспрессо (60 по шкале ColorTrack)
Склад
100 % Арабика
Смак
Легкий кофе со вкусом персика, лайма, листа смородины и молочного шоколада.
Виробник:
Вага
1000 г
Відгуки (12)
Написати відгук