безкоштовна доставка
при замовленні від 1000 грн.
безкоштовна доставка
при замовленні від 1000 грн.
0
0
0
  • 0 товар на суму 0 грн
Оформити замовлення

Свіжообсмажена кава Ефіопія Арсосала

950 грн
950 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (10 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (10 відгук)
Cмакові якості
Кислинка
Насыщенность
Горчинка
Аромат
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Кур'єром по Дніпру - 70 грн

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

Легка кава з нотами абрикоса, смаком лайму і квіткового меду. Міра обжарювання: фільтр (58 за шкалою Color Track).

Ростер для обжарювання: Loring S15 Falcon
Спосіб обробки: митий
Різновид: місцеві різновиди
Регіон: Кочере
Висота зростання: 2100 м
Урожай: 2019/2020
Оцінка Q- грейдера: 87

Арсосала - станція митої обробки, заснована в 2015 році, яка нині працює з близько 1200 дрібними фермерами у вореде Урга в регіоні Гуджи.


За словами менеджера станції, велика частина кави, що поставляється на фабрику - типова. Для виробництва митої кави, ягоди на станції обробки перебираються і депульпуються того ж дня, потім ферментуються впродовж ночі у ферментативних танках без води, промиваються і занурюються у воду для другого етапу ферментації під водою ще на добу. Потім їх знову миють. Загальний час ферментації складає 48-72 години. Потім каву відправляють на сушку на 9-12 днів.


Це класична впізнанна Ефіопія митої обробки, легка і квіткова.

Про спосіб приготування і зберігання

Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами - в турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровері або просто в чашці.

Зберігати каву в зернах рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до 25 градусів, уникати попадання повітря, тепла і світла, або в морозильнику при температурі не нижче - 18 градусів, в щільно закритій упаковці, не витягаючи, не більше 2 місяців.

Нагадуємо, що після помелу свіжість кави випаровується ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.

Способи приготування
Специфікація
Обжарювання
фильтр (58 по шкале Color Track)
Склад
100 % Арабика
Смак
Легкий кофе с нотами абрикоса, лайма и цветочного мёда.
Виробник:
Вага
1000 г
Відгуки (10)
Написати відгук