безкоштовна доставка
при замовленні від 1000 грн.
0

Товары для сравнения не добавлены

0
Будь ласка, авторизуйтесь,
щоб додати товар в список бажань
0
  • 0 товар на суму 0 грн
Оформити замовлення

Свіжообсмажена кава Ефіопія Іргачефф Нат

515 грн
515 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (9 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (9 відгук)
Cмакові якості
Кислинка
Насыщенность
Горчинка
Аромат
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Кур'єром по Дніпру - 70 грн

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

Кава з солодким смаком з квітковими нотами, стиглими темними ягодами, молочним шоколадом і кислотністю грейпфрута. Міра обжарювання: еспресо (59 за шкалою ColorTrack).

Ростер для обжарювання: Loring S70 Peregrine
Скрин (розмір зерен): 15+
Регіон: Іргачефф
Висота зростання: 1800-2150 м
Оцінка Q-грейдера: 84
Спосіб обробки: натуральний

Ця Ефіопія натуральної обробки - практично ідеальна кава для еспресо. Він має яскраві дескриптори, характерні для Ефіопії, а також високу солодкість і збалансовану, не занадто високу кислотність. Ця кава ідеально поєднується з молоком, а в капучіно дає смак ягідного йогурту з шоколадними нотами.

Таким збалансованим і яскравим цю каву робить натуральна обробка. Кава поступає від дрібних фермерів на відомі станції обробки, що належать компанії Kerchanshe, яка спеціалізується на спешелті каві. На станціях обробки ягоди викладаються на африканські ліжка - спеціальні сітчасті настили, підняті над поверхнею землі. Каву висушують на сонці, регулярно перевертаючи, і в процесі сушки цукру з м'якуша і клейковини залишаються на поверхні зерен. Це одна з причин, чому кава натуральної обробки солодша, ніж мита.

Але головна відмінність цього сорту - яскравий, комплексний і стабільний смак, незважаючи на 4 грейд. У Ефіопії кава сортується по грейдам залежно від кількості дефектів, зокрема, квакерів. Квакери - це недозрілі ягоди з недорозвиненими зернами, хімічний склад яких не до кінця сформований. Через це в квакерах не протікають реакції Майяра і карамелізації, приготована кава придбаває смак целюлози, аромат стає плоским, а самі зерна - світліше, ніж основна маса кави. Детальніше про квакери читайте в нашій статті.

У Ефіопії ягоди зазвичай перебираються вручну, тому кава 1 грейда (без дефектів) в 2-3 рази дорожча, ніж кава 4 грейда. При цьому особливість цього лота в тому, що він поступає з відомих станцій обробки, де усі процеси відлагоджені - кава сушиться правильно, не допускається переферментація і поява дефектів. В результаті первинний смаковий потенціал у цієї кави високий, а наявність квакерів - основна відмінність між грейдами. Відповідно, якщо видалити квакери, оцінка кави виросте відразу на декілька балів.

Очистити каву від квакерів можна тільки після обжарювання, відсортувавши зерна за кольором. На нашому виробництві встановлений колорсортер - цей пристрій, що визначає відхилення за кольором і що видаляє дефектні зерна за допомогою стислого повітря. За годину з його допомогою можна очистити 250 кг обсмаженої кави з точністю 99,5%. В результаті ми отримуємо яскраву і стабільну каву за дуже хорошою ціною.

На цій каві працюють багато кав'ярень по усій Росії, а наші власні кав'ярні використовують його для приготування молочних напоїв, хоча еспресо як і раніше готують тільки на мікролотах.

Ми рекомендуємо готувати цю каву в професійних і автоматичних эспрессо-кавомашинах. 

Хороша відправна точка для налаштування еспресо в професійній машині - це подвійний (1:2) коефіцієнт виходу (на кожен грам кави - два грами готового напою) за 25 секунд проливу при температурі 93°С. Спершу можна настроїти помел так, щоб з 18 грам кави за 25 секунд виходило 36 грам напою.

Способи приготування
Специфікація
Обжарювання
эспрессо (59 по шкале ColorTrack)
Склад
100 % арабика
Смак
Сладкий вкус с цветочными нотами, спелыми темными ягодами, молочным шоколадом и кислотностью грейпфрута
Виробник:
Вага
1000 г
Відгуки (9)
Написати відгук