безкоштовна доставка
при замовленні від 1000 грн.
безкоштовна доставка
при замовленні від 1000 грн.
0
0
0
  • 0 товар на суму 0 грн
Оформити замовлення

Свіжообсмажена кава Колумбія Супремо (100% Арабіка)

470 грн
470 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (4 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (4 відгук)
Cмакові якості
Кислинка
Насыщенность
Горчинка
Аромат
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Кур'єром по Дніпру - 70 грн

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

Колумбія Супремо - зерна арабіки найвищої якості, які запам'ятаються вам шикарним легким смаком і незабутнім делікатним ароматом дині і трав. Напій трохи солодкуватий з приємною винною кислинкою і горіховим післясмаком. Супремо можна сміливо рекомендувати милим пані. Це витончена кава для справжніх поціновувачів.

Лідер галузі

Колумбія на сьогодні є четвертою за величиною країною-виробником кави. Її випереджають такі країни як В'єтнам і Індонезія, які роблять переважно робусту. Але якщо говорити про арабіку, то Колумбія тримає безперечне друге місце після Бразилії.

У Колумбії каву вперше почали вирощувати в комерційних цілях, в середині 1830-х років і впродовж ХХ століття була головним експортним товаром країни. Гірський рельєф і декілька тропічних мікро-кліматів подарували Колумбії ідеальні умови для вирощування кави.

Економічний потенціал

В країні близько 875 000 га засаджене кавою. Основна сортова кава, яка вирощується сьогодні, включаючи Катурра, Типу, Марагоджип і Таби. У Колумбії більш ніж пів мільйона кооперативів - виробників кави, яка розташована в 590 містах і 14 головних кавових регіонах, - Нариньо, Каука, Мета, Уіла, Толима, Куиндио, Кальдас, Рисаральда, Антиокия, Валье, Кундинамарка, Бояка, Сантандер і Норте-де-Сантандер.

В цілому два мільйони колумбійців залежать від кави, яка у свою чергу займає 12,5% ВВП в сільському господарстві. Кава є важливим джерелом іноземних надходжень і 75% продукції експортується по всьому світу.

Способи обробки

Традиційно стиглі плоди обробляються за допомогою митого методу. Хоча в останні 15 років Центр дослідження кави (Cenicafé) розробив екологічну систему, яка використовує дуже мало води, зменшує забруднення місцевих водних джерел на 90% і знижує витрату води на 95%. Цей сухий спосіб варіння вже довів свою надійність не лише у збереженні еко-системи, але також в забезпеченні постійної якості кавою. Дрібні фермери для сушки кавових ягід і подальшої обробки, використовують плоскі дахи своїх домів (або "Элваш").

У Колумбії каву збирають практично круглий рік залежно від регіону. Основний урожай доводиться з жовтня по лютий. Існує також друга хвиля (чи "mitaca") збору урожаю через декілька місяців.

Способи приготування
Специфікація
Обжарювання
средняя
Страна происхождения
Колумбия
Склад
100 % Арабика
Смак
Фруктовый Винный
Вага
1000 г
Відгуки (4)
Написати відгук