Кава Арабiка Коста-Ріка Серро Драгон купити в Coffee-Story
безкоштовна доставка
при замовленні від 1200 грн.
безкоштовна доставка
при замовленні від 1200 грн.
0
0
0
  • 0 товар на суму 0 грн
Оформити замовлення

Коста-Ріка Серро Драгон

435 грн
435 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 0,00 (0 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 0,00 (0 відгук)
Cмакові якості
Кислинка
Насыщенность
Горчинка
Аромат
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.

Аромат: солодкий, вершковий, крем-брюле, суниця;
Букет: яблуко, жовта слива, брусниця, журавлина, зелений чай;
Післясмак: тривалий з нотами брусниці;
Тіло: легке, чайне.

У своєму регіоні станція обробки Palmichal, де проходить передпродажну підготовку ця кава, є певним економічним проривом, завдяки якому дрібні фермери мають унікальну можливість представити свій продукт в преміальному сегменті. Це велика станція і протягом сезону збору врожаю через неї проходять величезні обсяги кави. На її технологічній базі була запущена в роботу мікростанція. На ній кава проходить більш глибоку обробку і саме завдяки цьому може бути представлена в преміальному сегменті ринку.

Як відомо, найцінніший елемент кавового зерна - слиз, що обволікає його. І в процесі активного промивання вона може бути повністю змита. Така кава теж дуже смачна, але ось своєї особливої родзинки він позбавляється. Делікатна обробка і промивка зерна покликані вирішити цю проблему.

Мікростанція обробки готує каву до реалізації і залишає частину солодкої слизу на ягоді. Після цього зерна просушуються до рівня вологості близько 16%. Для цього вони поміщаються в механічну сушарку, де постійно зберігаються температура повітря 40 °С.

Сушка в таких умовах займає багато часу, приблизно від 7 до 10 днів. Але вона має масу переваг. В першу чергу вона ніяк не впливає на молекулярну і фізичну цілісність кавового зерна і до закінчення сушіння кожне зернятко зберігає свій первозданний вигляд. А, по-друге, смак і аромат теж повністю зберігаються, ви можете переконатися в цьому самі.

Способи приготування
Специфікація
Обжарювання
Середня
Страна происхождения
Коста-Ріка
Склад
100% Арабіка
Смак
Солодкий, вершковий, крем-брюле, суниця
Виробник:
Вага
250 г
Відгуки (0)
Написати відгук