безкоштовна доставка
при замовленні від 1000 грн.
0

Товары для сравнения не добавлены

0
Будь ласка, авторизуйтесь,
щоб додати товар в список бажань
0
  • 0 товар на суму 0 грн
Оформити замовлення

Свіжообсмажена кава Руанда Н'ярусіза

950 грн
950 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (8 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (8 відгук)
Cмакові якості
Кислинка
Насыщенность
Горчинка
Аромат
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Кур'єром по Дніпру - 70 грн

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

Яскрава кава з нотами чорниці, грейпфрута і молочного шоколаду. Міра обжарювання: еспресо (60 за шкалою ColorTrack).

Ростер для обжарювання: Loring S15 Falcon
Спосіб обробки: натуральний експериментальний
Регіон: Н'ямагабе
Висота зростання: 1700-1750 м
Різновид: бурбон
Урожай: 2020
Оцінка Q- грейдера: 86

Цю каву виростили на дрібних фермах мікрорегіону Н'ямагабе і обробили на станції обробки Н'ярусиза, що розташувалася на півдні Руанди. Станція належить Епіфані Мукашияка і її синові Самуелю Мухірва.

Самуель керує сімейним бізнесом, тому докладає багато зусиль для підвищення якості роботи станції. Він регулярно відвідує інші країни-виробники, переймає досвід альтернативних і вдосконалених методів обробки кави. Наприклад, завдяки Самуелю на станції спорудили масивну багаторівневу сталеву конструкцію, щоб сушити зелену каву в тіні.


Епіфані, мати Самуэля, народилася в 1959 році. На початку 1990-х вона керувала невеликою сімейною фермою разом з чоловіком, але чоловік загинув під час геноциду 1994 року. Епіфані вирішила не покидати невелику кавову ферму своєї сім'ї. Замість цього вона приступила до відновлення і розвитку свого бізнесу, а разом з ним і місцевого кавового співтовариства. Вона заснувала станцію Ремера в 2003 році за допомогою позики, яку їй дав Руандийский банк розвитку, а також за підтримки проекту PEARL, який фінансує USAID.

Ця трансформаційна програма була спрямована ​​на те, щоб перемкнути акцент в руандийском кавовому секторі з історичного акценту на кількість та якість і, таким чином, відкрити Руанду для набагато більше високодоходного ринку спешелті каві. Програма надала неоціниму допомогу, допомагаючи дрібним фермерам по виробництву кави в Руанді відновити своє виробництво після руйнівного геноциду 1994 року і світового краху цін на каву 1990-х років.


Тепер компанія володіє своєю фермою і двома станціями обробки - Ремера і Н'ярусиза. Станції купують ягоди у декількох сотень дрібних фермерів, а також у трьох різних місцевих кооперативів.

Більшість дрібних фермерів в цьому районі мають в середньому всього 300 кавових дерев - це менше чверті гектара. Іншу частину землі використовують для вирощування інших культур - кукурудзи і бобів, щоб прогодувати себе і свої сім'ї. Велику частину своїх доходів від продажу кави вони використовують для того, щоб відправити дітей до школи, сплатити медичне обслуговування і вкласти кошти в тваринництво, наприклад, купити корову для молока.


Цю каву обробили експериментальним методом, при якому ягоди, перш ніж відправити на сушку, ферментували в мішках впродовж 100 годин.

Про спосіб приготування і зберігання

Ми рекомендуємо готувати цю каву в професійних і автоматичних эспрессо-кофемашинах.

Хороша відправна точка для налаштування еспресо в професійній машині - це подвійний (1:2) коефіцієнт виходу (на кожен грам кави - два грами готового напою) за 25 секунд протоки при температурі 93°С. Спершу можна настроїти помел так, щоб з 18 грам кави за 25 секунд виходило 36 грам напою. Детально про те, як приготувати еспресо, читайте в нашій статті. Також рекомендуємо прочитати розширену статтю про те, як управляти смаком і міняти рецепт приготування еспресо.

Зберігати каву в зернах рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до 25 градусів, уникати попадання повітря, тепла і світла, або в морозильнику при температурі не нижче - 18 градусів, в щільно закритій упаковці, не витягаючи, не більше 2 місяців.

Нагадуємо, що після помелу кави свіжість випаровується ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каві бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.

Способи приготування
Специфікація
Обжарювання
эспрессо (60 по шкале ColorTrack)
Склад
100 % Арабика
Смак
Яркий кофе с нотами черники, грейпфрута и молочного шоколада.
Виробник:
Вага
1000 г
Відгуки (8)
Написати відгук