безкоштовна доставка
при замовленні від 1200 грн.

Елітна кава Бразилія Жаку Берд

В наявності
2 000 грн
В наявності
2 000 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (2 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (2 відгук)
Cмакові якості
Кислинка
Насиченість
Гірчинка
Аромат
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави

Висота зростання над рівнем моря: 1100-1200 м.

Проводиться експериментально з 2009, професійно – на 1-2 роки пізніше.

Смак: тонкий фруктовий, в ньому домінує горіх, який поступово спадає до розкриття ноток мигдального молока і кокоса. Один з найбільш витончених і гладких ароматів кави в світі. Найкращим чином розкривається при середньому і темному обсмажуванні. У нього дуже висока насиченість смаку, відсутня гіркота і тільки злегка виражена кислотність. 

Бразилія Жаку Берд кава - це спешелті кава з Бразилії, який щорічно виробляється в кількості не більше тонни на рік. І тому є логічне пояснення: спосіб його виробництва аналогічний способу, використовуваному для копальні Лювак – зерна кави проходять через кишковий тракт, тільки не звіра, а птиці. Крилаті, харчуючись м'якоттю зерен, вибирають з дерев тільки самі стиглі і смачні ягоди, забезпечуючи унікальну біологічну селекцію кавового зерна.

Ви можете подумати (і навіть прочитати на деяких сайтах), що даний сорт має відношення до папуг Жако. Але це не так: "Жаку" (а не "Жако") – це місцева назва Каштанового Гуаня (Penelope ochrogaster), птахів сімейства Cracidae, які живуть тільки в Бразилії. Природне середовище проживання птиці - субтропічні/тропічні сухі ліси або болота. В даний час птах занесена до Червоної книги і офіційно знаходиться на межі вимирання. А значить, в майбутньому ця кава теж перестане вироблятися.

Крім циклу виробництва, даний елітний сорт кави унікальний тим, що з 1950-х вирощується на фермі Камоцим біля підніжжя гори Педра Азул (департамент Мінас-Жерайс) тільки органічним способом, будучи «затіненою кавою», тобто, ростучи в тіні інших рослин і дерев навколо. До них відносяться банани і евкаліпт - від них він трохи насичується ароматами.

Зерна різновидів бурбон і мокка обробляються, крім пташиних ензимів, ще й природною ферментацією, ретельно миються і сушаться. Потім вони формуються в мікро-лоти, які можна купити на аукціонах особисто або через посередників.

Способи приготування
Специфікація
Вага
100 г
Обжарювання
светлая (фильтр)
Країна походження
Склад
Тип упаковки
Смак
ФруктовыйВинный мигдаль
Підходить для
для кофемашин
Міцність
Бренд
ТМ «Coffee-Story»
Виробник:
Відгуки (2)
Написати відгук