безкоштовна доставка
при замовленні від 1000 грн.
безкоштовна доставка
при замовленні від 1000 грн.
0
0
0
  • 0 товар на суму 0 грн
Оформити замовлення

Елітна кава Колумбія Гейша Гутьеррес

3 700 грн
3 700 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (7 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (7 відгук)
Cмакові якості
Насыщенность
Горчинка
Аромат
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Кур'єром по Дніпру - 70 грн

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

Легка і яскрава кава з нотами лимона, жасмину, меду і жовтого яблука. Міра обжарювання : фільтр (57 за шкалою ColorTrack).

Ростер для обжарювання: Giesen WPG1
Спосіб обробки: хани
Регіон: Толима
Висота зростання: 1850-2000 м
Різновид: гейша
Оцінка Q- грейдера : 88,5

Ця кава виробляється в регіоні Толіма, Колумбія. Справжній власник ферми Монтеверде, Джилдардо Гутьєррес, є онуком її засновника. Щоб домогтися на своїй фермі виробництва тільки спешелті кави, Гутьєррес перепробував безліч експериментальних обробок культури і способів догляду за деревами, а також розглядав велику кількість сортів.

Більш того, Джилдардо Гутьєррес є професійним каппером: 8 останніх років він знаходиться в пошуках незвичайних лотів кави і розвиває ферму тільки з цією метою. Фермер заразився цією ідеєю після поїздки на ферму Ла Есмеральда, яка знаходиться в Панамі.

Власник ферми Монтеверде, Джилдардо Гутьєррес

Сім'я Гутьєррес володіє фермою протягом більше 70 років. На сьогоднішній день це вже її третє покоління. Ферма розташовується неподалік від містечка Лас Мерседес і належить муніципалітету Ріобланко, Толіма.

На даний момент Монтеверде являє собою 14 гектарів землі, на якій вирощуються такі різновиди кави, як:

  • гейша;
  • табі;
  • мокку;
  • вуш вуш;
  • бурбон.

Крім великої різноманітності сортів кави, Джилардо вирощує на своїй фермі апельсини, мандарини, авокадо і лайм. Фермер щиро вірить у можливість екологічно чистого виробництва кави.

Джилардо вирощує на своїй фермі апельсини, мандарини, авокадо і лайм

Лот Колумбія Гейша Гутьєррес оброблений способом Хані. Для отримання більш яскравої, насиченої кави в процес обробки були впроваджені додаткові етапи ферментації:

  • ферментація ягід перед депульпацією протягом півтори доби.
  • ферментація ягід після депульпації протягом 12 годин.

По завершенні ферментації зерна сушать в теплиці до тих пір, поки рівень вологості в них не досягне 15%. Потім каву досушують в силосі до досягнення 11% вологості.

Рекомендації по приготуванню

На наш погляд, цю каву можна готувати різними способами:

  • заварювати в чашці;
  • варити в турці / френч-пресі/крапельної кавоварці;
  • методом пуровер.

Ми також рекомендуємо зберігати зерна при температурі, що не перевищує 25°С, і не нижче -18°С, в місцях, куди не потрапляє пряме світло і тепло. Щоб уникнути проникнення в упаковку повітря, найкраще тримати каву в темному кухонному шафі в щільно закритому вакуумі.

Не слід молоти зерна з запасом. Робіть це в необхідних кількостях безпосередньо перед приготуванням напою, інакше свіжість кави миттєво випарується.

Способи приготування
Специфікація
Обжарювання
фильтр (57 по шкале ColorTrack)
Склад
100 % Арабика
Смак
Легкий и яркий кофе с нотами лимона, жасмина, мёда и желтого яблока
Виробник:
Вага
1000 г
Відгуки (7)
Написати відгук