безкоштовна доставка
при замовленні від 1000 грн.
безкоштовна доставка
при замовленні від 1000 грн.
0
0
0
  • 0 товар на суму 0 грн
Оформити замовлення

Елітна кава Панама Гейша Камбера

6 000 грн
6 000 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (16 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (16 відгук)
Cмакові якості
Кислинка
Насыщенность
Горчинка
Аромат
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Кур'єром по Дніпру - 70 грн

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

У смаку ноти манго, білого вина і лайму з квітковими нотами жасмину. Міра обжарювання: фільтр (55 за шкалою ColorTrack).

Ростер для обжарювання: Giesen WPG1
Спосіб обробки: натуральний експериментальний
Регіон: Силья де Пандо
Висота зростання: 1650 м
Різновид: гейша
Урожай: 2020
Оцінка Q- грейдера: 91

Даний сорт кави є незвичайним. Він представлений відомою компанією Ninety Plus Coffee. Ця компанія вже протягом декількох років займається виробництвом кави, який має оцінку більше 90 балів за шкалою SCA. Цей сорт кави прийнято вважати незвичайним. Коли його пробуєш, то всі смакові рецептори, які сприймають каву, повністю змінюються, так як кава вражає своїм неперевершеним смаком.

Дуже мало сортів кави, які мають оцінку понад 90 балів. Щорічно збирається урожай різної якості. Для того щоб домогтися такого результату і щорічно займати кращу позицію, прикладається величезна кількість зусиль. І у цієї компанії відмінно виходить з цим справлятися.

Ninety Plus Coffee займається виготовленням обмеженої кількості кави, але практично весь обсяг виробництва купується ще до моменту збирання врожаю. При цьому 2% такого врожаю вже викуплені на постійній основі. Інша частина поставляється на чемпіонати. Така затребуваність пояснюється тим, що особи, які беруть участь в чемпіонаті, завжди віддають перевагу каві цієї компанії. Лоти від Ninety Plus здобували перемогу на чемпіонатах світового рівня 6 разів поспіль. Дуже часто перемагали в такій категорії, як Brewers Cup і Coffee in Good Spirits.

Плантации Gesha Estates у подножия вулкана Бару

Територіально компанія знаходиться в Панамі, де займається вирощуванням даного сорту кави на власній плантації біля підніжжя вулкана Бару на 182 гектарах. Плантація носить назву однойменного кави Gesha Estates. Для того щоб займатися виробництвом такої оригінальної кави, компанія дотримується виконання певних умов протягом усього процесу.

  1. Вибирають найкращий терруар, генетичні матеріали.
  2. Скрупульозно ставляться до процесу залицяння за деревами.
  3. До збірки допускаються тільки стиглі ягоди, вибирається вид обробки і дерев і профіль ферментації.

Завдяки тому, що компанія використовує такий підхід до вирощування і виробництва кави, це виходить досить дорогим заняттям. У зв'язку з цим, каву не можна купити в магазині і продегустувати в звичайних кав'ярнях.

Джозеф Бродский

Засновником даного проекту є Джозеф Бродський. Йому належить однойменна ферма. За освітою Джозеф є біологом. У народі має прізвисько Ілон Маск, але тільки в кавовій індустрії. Таке прізвисько він отримав завдяки новаторству, відданому відношенню до власної справи і зухвалості.

Цей проект їм замислювався ще в далекому 2005 році. Вже через півроку він переїхав до Ефіопії, щоб почати перші кроки з експериментами гейші. Надалі він не став зупинятися на досягнутому. Почав застосовувати ці методи в контрольованому середовищі, а саме в провінції, що знаходиться в Панамі. Саме там було зафіксовано останнє виверження вулкана. Ще через 3 роки Джозеф зайняв значну суму коштів і став власником скотарської ферми. Зараз вона носить назву і прославилася на весь світ, як Ninety Plus Gesha Estates.

Джозеф Бродський людина своєї справи. Він дуже багато часу приділяє як процесу вирощування кавових дерев, так і лісі, який оточує плантації. У своїй роботі користується інноваційними методами, спрямованими на відновлення тропічних лісів.

Саме на цій території росте кава. Зверху його накриває навіс з інших дерев навколо. Варто відзначити, що компанія приваблива для місцевих жителів, так як відбувається відновлення екосистеми в цих місцях. Працівники, які працюють на фермі, отримують гідну оплату за свою працю. Завдяки таким зусиллям, які прикладаються і власником фірми, і всіма його співробітниками, вона чимось схожа парк дикої природи, де функціонують люди, росте кава. Про це заявляє сам власник.

Плоди кави

Саме тут вперше стали ставитися експерименти з ферментацією. Перший час ніхто не розумів смак такої кави, але зараз він є неперевершеним і користується популярністю.

Слово Камбера в найменуванні цього лота означає Саме профіль ферментації. Компанія має деяку кількість подібних профілів, які засекречені. Ніхто про них не знає. Якщо відбудеться зміна смаку кави, то, швидше за все, у нього з'явиться інша назва.

Панама Гейша Камбера є базовим різновидом лінійки компанії, але є ще й найбільш ексклюзивні сорти. Їх вартість ще більше. Але також в будь-якому врожаї попадається кава, яка не набирає 90 балів. У зв'язку з цим, у компанії немає можливості випускати цю каву під власним брендом.

Таку каву не будеш вживати щодня, але спробувати потрібно в будь-якому випадку, так як його смак просто змінить всі уявлення про даний напій, які склалися раніше. Людина в будь-якому випадку спробує щось нове.

Спосіб приготування і зберігання

Ми радимо готувати елітну каву Панама Гейша Камбера використовуючи альтернативні способи: в турці, в чашці, використовуючи метод пуровер, в френч-пресі, в кавоварці.

Найкраще такий продукт зберігати в зернах в сухому кухонному предметі, де температура становить не більше 25°. Головне, щоб в ємність не потрапляло повітря, тепло і світло. Також є можливість зберігати каву в морозильній камері, де температура не нижче мінус 18 градусів. При цьому упаковка повинна бути герметично закрита. З морозилки каву можна не діставати протягом 2 місяців, але не більше.

Хочемо нагадати, що після того, як кава буде подрібнений, його свіжість швидко йде, буквально за кілька хвилин, тому краще молоти каву перед тим, як його заварювати.

Способи приготування
Специфікація
Обжарювання
фильтр (55 по шкале ColorTrack)
Склад
100 % Арабика
Смак
Во вкусе ноты манго, белого вина и лайма с цветочными нотами жасмина.
Виробник:
Вага
1000 г
Відгуки (16)
Написати відгук