безкоштовна доставка
при замовленні від 1000 грн.
безкоштовна доставка
при замовленні від 1000 грн.
0
0
0
  • 0 товар на суму 0 грн
Оформити замовлення

Фермерська кава Колумбія Ертсон Берналь

990 грн
990 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (13 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (13 відгук)
Cмакові якості
Кислинка
Насыщенность
Горчинка
Аромат
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Кур'єром по Дніпру - 70 грн

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

Яскрава кава із смаком барбарису, нектарина і рому із спеціями. Міра обжарювання : фільтр(57 за шкалою ColorTrack).

Ростер для обжарювання: Giesen WPG1
Спосіб обробки : натуральний експериментальний
Різновид: катурра
Регіон: Уіла
Висота зростання: 1550 м
Оцінка Q- грейдера : 88

Фермер Ертсон Берналь окрім того, що вирощує каву в дуже невеликих масштабах, також обсмажує свою каву. Його ферма займає 4,5 гектар, з яких 3,8 гектар - кавові плантації. 

Раніше батьки Ертсона також працювали на різних фермах в якості пикеров, у них не було своєї власності, і тому вони разом з шістьма синами жили від ферми до ферми. Ертсон працював разом з ними, займався збором кави щодня, і саме в цей час багато дізнався про роботу на полях.

Сьогодні Ертсон працює на власній фермі, яку він купив разом зі своїм братом Хесусом тринадцять років тому і яка у той час була дуже покинута. Їм вдалося посадити каву, побудувати станцію обробки і невелику сушарну кімнату. 

У перший рік збору урожаю вони брали участь в конкурсі на кращу каву регіону в найближчому місті. Але зайняти гідне місце і продати урожай за хорошою ціною не вдалося. Наступного року вони спробували знову і результати були значно кращі. Завдяки цьому Ертсон виграв поїздку по кавових регіонах Колумбії. Саме тоді він дійсно захопився каві і почав брати участь в нових конкурсах.

Через декілька років брати почали працювати з компанією Mare Terra з Іспанії, яка вже багато років викупляє 100% їх урожаю і допомагає їм покращувати якість кави на фермі.

Кава обробила експериментальний методом з етапом попередньої анаеробної ферментації. Ферментація протікала в пластикових бочках впродовж 200 годин, а потім кава сушила в маркесине впродовж 3 тижнів. 

За рахунок обробки вийшов дивовижний лот з яскравою кислотністю, гладким тілом і алкогольними нотами, що доповнюють смак і роблять його більше фруктовим.

Про спосіб приготування і зберігання

Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами - в турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер або просто в чашці. Детальніше про різні способи приготування читайте в наших статтях.

Зберігати каву в зернах рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до 25 градусів, уникати попадання повітря, тепла і світла, або в морозильнику при температурі не нижче - 18 градусів, в щільно закритій упаковці, не витягаючи, не більше 2 місяців.

Нагадуємо, що після помелу кави свіжість випаровується ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каві бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.

Способи приготування
Специфікація
Обжарювання
фильтр (57 по шкале ColorTrack)
Склад
100 % Арабика
Смак
Яркий кофе со вкусом барбариса, нектарина и рома со специями.
Виробник:
Вага
1000 г
Відгуки (13)
Написати відгук