безкоштовна доставка
при замовленні від 1000 грн.
безкоштовна доставка
при замовленні від 1000 грн.
0
0
0
  • 0 товар на суму 0 грн
Оформити замовлення

Фермерська кава Колумбія Ла Луїза

1 300 грн
1 300 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (13 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (13 відгук)
Cмакові якості
Насыщенность
Горчинка
Аромат
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Кур'єром по Дніпру - 70 грн

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

Яскрава кава із смаком ананаса, барбарисового льодяника і легкими нотами золотого рому. Міра обжарювання: фільтр (57 за шкалою ColorTrack).

Ростер для обжарювання: Probat UG - 22
Спосіб обробки : натуральний експериментальний
Регіон: Антьокія
Різновид: катурра
Висота зростання : 1650 - 1900 м
Оцінка Q- грейдера : 87,5

Ферма Ла Луїза знаходиться в невеликому містечку Боливар в південно-західному кутку Антьокії. Сім'я, якій належить ферма, займається виробництвом і продажем кави з 1907 року. Поточний власник Хуан Пабло - один з небагатьох місцевих фермерів, які експериментують з обробкою такою, що називається карбоник мацерейшн, - одному з різновидів анаеробної ферментації. Анаеробна ферментація означає, що кисень не контактує з кавою під час ферментації. Кава ферментується в резервуарі з нержавіючої сталі. Вуглекислий газ закачується в резервуар, тому усередині створюється деякий тиск. Ідея полягає в тому, щоб стимулювати ферментацію на клітинному рівні усередині ягід. При такій обробці зазвичай робиться менше спирту, що дозволяє продовжити час ферментації без отримання занадто алкогольного смаку.

Для виробництва цього лота Хуан використав різновид катурра. Кисень заміщався за допомогою закачування CO2, і ягоди ферментувалися впродовж 168 годин. Після того, як ферментація була завершена, ягоди сушилися на африканських ліжках в течію ще 20 днів.

Про спосіб приготування і зберігання

Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами - в турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер або просто в чашці. Детальніше про різні способи приготування читайте в наших статтях.

Зберігати каву в зернах рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до 25 °З, уникати попадання повітря, тепла і світла, або в морозильнику при температурі не нижче - 18 °З, в щільно закритій упаковці, не витягаючи, не більше 2 місяців.

Нагадуємо, що після помелу свіжість кави випаровується ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каві бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.

Способи приготування
Специфікація
Обжарювання
фильтр (57 по шкале ColorTrack)
Склад
100 % Арабика
Смак
Яркий кофе со вкусом ананаса, барбарисового леденца и легкими нотами золотого рома
Виробник:
Вага
1000 г
Відгуки (13)
Написати відгук