безкоштовна доставка
при замовленні від 1000 грн.
безкоштовна доставка
при замовленні від 1000 грн.
0
0
0
  • 0 товар на суму 0 грн
Оформити замовлення

Фермерська кава Колумбія Ла Прадера

990 грн
990 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (12 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (12 відгук)
Cмакові якості
Кислинка
Насыщенность
Горчинка
Аромат
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Кур'єром по Дніпру - 70 грн

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

Легка і яскрава кава з нотами апельсина, кольорів і жовтого яблука. Міра обжарювання : фільтр(58 за шкалою ColorTrack).

Ростер для обжарювання: Probat UG - 22
Спосіб обробки: митий експериментальний
Регіон: Эль Аградо
Висота зростання: 1700-1800 м
Різновид: рожевий Бурбон
Оцінка Q- грейдера: 87

Ферма Ла Прадера розташувалася в муніципалітеті Эль-Аградо, в департаменті Уила, в південно-західній частині Колумбії - між гірськими хребтами Центральної і Східної Анд. Вона є частиною бізнесу Альма де Уила і належить сім'ї Перес на чолі з Жилберто Пересом.

Данило Перес, син Жилберто, - молодий фермер, який працює в різних частинах регіону Уіла. Він - представник третього покоління їх сім'ї, а тому з самого дитинства він знайомий з кавою і працює з ним. Всього в його управлінні п'ять ферм і станція обробки, де він впроваджує новий підхід до вирощування і обробки кавою.

На фермі Ла Прадера кава збирає вручну. Потім ягоди доставляють на станцію митої обробки, яка розташована в Гарсонові - іншому муніципалітеті департаменту Уіла, в півгодини їзди від Эль-Аградо. На цій станції каву обробляють натуральним і митим способом, а також проводять експерименти.

Цей лот обробили експериментальним митим методом з етапом анаеробної ферментації. При цьому методі обробки ягоди спочатку депульпировали, потім навантажили в спеціальні резервуари, які заповнили водою, а потім відкачали повітря. Після цієї каву залишили ферментуватися впродовж 80 годин. Відсутність кисню активізувала життєдіяльність анаеробних бактерій і дозволила продовжити час ферментації без ризиків, що в смаку з'являться дефекти. Тому кава вийшла такою яскравою, але в той же час напрочуд чистим.

Про спосіб приготування і зберігання

Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами - в турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер або просто в чашці. Детальніше про різні способи приготування читайте в наших статтях.

Зберігати каву в зернах рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до 25 градусів, уникати попадання повітря, тепла і світла, або в морозильнику при температурі не нижче - 18 градусів, в щільно закритій упаковці, не витягаючи, не більше 2 місяців.

Нагадуємо, що після помелу кави свіжість випаровується ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каві бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.

Способи приготування
Специфікація
Обжарювання
фильтр (58 по шкале ColorTrack)
Склад
100 % Арабика
Смак
Легкий и яркий кофе с нотами апельсина, цветов и желтого яблока.
Виробник:
Вага
1000 г
Відгуки (12)
Написати відгук