безкоштовна доставка
при замовленні від 1000 грн.
безкоштовна доставка
при замовленні від 1000 грн.
0
0
0
  • 0 товар на суму 0 грн
Оформити замовлення

Фермерська кава Колумбія Ла Вірхінія

1 200 грн
1 200 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (14 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (14 відгук)
Cмакові якості
Кислинка
Насыщенность
Горчинка
Аромат
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Кур'єром по Дніпру - 70 грн

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1000 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

Яскрава кава з нотами папайї, білого вина, пудри какао і лайму. Міра обжарювання: фільтр (57 за шкалою ColorTrack).

Ростер для обжарювання: Probat UG - 22
Спосіб обробки: натуральний експериментальний
Різновид: жовтий бурбон
Регіон: Эль Аградо
Висота зростання: 1750 м
Урожай: 2020/2021
Оцінка Q- грейдера: 88

Кава від вже знаменитого в кавовій індустрії фермера Рафаеля Айи, вирощений на його фермі Ла Вирхиния. Це другий лот кави від цього фермера в нашому асортименті.

Цей лот був зібраний з дерев різновиду жовтий бурбон і оброблений натуральним експериментальним методом, при якому ягоди ферментувалися в анаеробному середовищі впродовж 200 годин і тільки тоді відправилися на сушку.

Історія появи кави від цього фермера в Росії розпочинається з мережі кав'ярень "Даблби", які стали спонсором унікального соціального проекту. Компанія спроектувала і побудувала канатну дорогу в Колумбії в провінції Уіла на фермі Рафаеля. Дорога, яку почали будувати в серпні 2017 року, сьогодні вже готова і істотно полегшує життя фермера.

Кофе в колумбии

Ферма Рафаеля Айа знаходиться на одній стороні каньйону, а станція обробки - на іншій. Добратися туди можна було пішки або на мулові. У сезон дощів така подорож займала 35 хвилин, в суху пору року - 25. Шлях пролягає через ліс і річку з крутими спусками і підйомами.

Для того, щоб доставити мішок готової до експорту зеленої кави, фермеру з мулом необхідно двічі сходити на плантацію, що стомливо і важко. У рік на фермі робиться 80-100 мішків кави в рік. Можна порахувати, скільки часу Рафаель витрачав на доставку зерен, адже ще треба перевезти туди добрива, будматеріали, і так далі. Зараз час транспортування одного мішка кавою за допомогою канатної дорогої займає 3 хвилини: відстань між двома точками, розташованими на протилежних сторонах каньйону, складає 560 метрів.

Ферма знаходиться в регіоні Уіла біля міста Тимана на висотах від 1700 до 1900 метрів. На фермі працюють 6-8 пикеров.

Про спосіб приготування і зберігання

Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами - в турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер або просто в чашці. Детальніше про різні способи приготування читайте в наших статтях.

Зберігати каву в зернах рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до 25 градусів, уникати попадання повітря, тепла і світла, або в морозильнику при температурі не нижче - 18 градусів, в щільно закритій упаковці, не витягаючи, не більше 2 місяців.

Нагадуємо, що після помелу кави свіжість випаровується ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каві бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.

Способи приготування
Специфікація
Обжарювання
фильтр (57 по шкале ColorTrack)
Склад
100 % Арабика
Смак
Яркий кофе с нотами папайи, белого вина, пудры какао и лайма.
Виробник:
Вага
1000 г
Відгуки (14)
Написати відгук