Кава купаж (Арабiкi/Робусти) Zames Bar
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Ми знаємо, що залучити покупців у сегменті мікро-бізнесу (мобільні кав’ярні, вендинг, кавові точки при торгових центрах) непросто. І ще складніше утримати. І, якщо ми нічим вам не допоможемо в плані усмішок та гарного настрою, який ви повинні дарувати своїм відвідувачам як частину вашого сервісу, то ми стовідсотково можемо вам допомогти в постачанні такої кави, яка була створена спеціально для вашого сегменту.
У цьому купажі арабіки та робусти ви зустрінете 70% арабіки та 30% робусти: співвідношення, яке ми вважаємо максимально відповідним під молочні кавові напої, які базуються на еспресо чи схожих основах.
Уся органолептика збалансована та нічого нікуди не «випирає».
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.