безкоштовна доставка
при замовленні від 1200 грн.

кава органічна Суматра Алам Корінджи

В наявності
2 000 грн
В наявності
2 000 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (8 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (8 відгук)
Cмакові якості
Кислинка
Насиченість
Гірчинка
Аромат
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави

Яскрава кава з нотами нектарина, темного шоколаду і рому із спеціями. Міра обжарювання: фільтр (57 за шкалою ColorTrack).

Ростер для обжарювання: Probat UG 22
Спосіб обробки: натуральний
Регіон: Керинчи
Різновид: сигарар утанг
Висота зростання: 1300-1650 мм
Оцінка Q- грейдера: 87

На відміну від більшості кави на Суматрі, яка обробляється методом вэт-халл, цей лот був оброблений натуральним способом. Клімат на Суматрі дуже вологий, що створює складнощі при сушці кави в ягодах - кава сушиться довше і є ризики виникнення плісняви. Але при належній увазі результат може перевершити усі очікування. Цей лот став саме таким.

Цю каву ми знайшли у компанії Nordic Approach з Норвегії, які працюють з фермерами по всьому світу, допомагають їм впроваджувати нові знання, покращувати якість кави і гарантують викуп кави.

Сезон урожаю 2020 року став другим роком роботи Nordic Approach над цим проектом. Киринчи - це район на південному заході Суматри, у якого, на їх думку, є величезний потенціал. У регіоні є декілька кооперативів, і Nordic Approach почали цей проект в співпраці з власником місцевого маленького експортера кави, яка дуже любить взаємодіяти з фермерами і працювати над якістю урожаю.

Грунтуючись на минулому досвіді, норвежці вирішили запустити вдосконалений процес натуральної обробки. Результат вийшов відмінним. Алам Коринджи є кооперативом, в якому налічується близько 400 членів, а загальна площа їх посадок складає близько 320 гектарів. Тут вирощують каву від 1300 до 1650 над рівнем моря, в основному різновидів Сигарарутанг.


Для виробництва цього лота ягоди відсортували, потім сушили в один шар в теплицях впродовж перших 5 днів, а потім повільно нарощували шари ягід. Всього на сушку пішло близько 25 днів.

Про спосіб приготування і зберігання

Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами - в турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровері або просто в чашці. Детальніше про різні способи приготування читайте в наших статтях.

Зберігати каву в зернах рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до 25 градусів, уникати попадання повітря, тепла і світла, або в морозильнику при температурі не нижче - 18 градусів, в щільно закритій упаковці, не витягаючи, не більше 2 місяців.

Нагадуємо, що після помелу свіжість кави випаровується ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.

Способи приготування
Специфікація
Вага
250 г
Обжарювання
фильтр (57 по шкале ColorTrack)
Країна походження
Суматра
Склад
Тип упаковки
Смак
Яркий кофе с нотами нектарина тёмного шоколада и рома со специями.
Підходить для
для кофемашин
Міцність
Призначення
Бренд
ТМ «Coffee-Story»
Виробник:
Відгуки (8)
Написати відгук