Кава Арабiка Анаэробна Эфіопія під молоко купити в Coffee-Story
безкоштовна доставка
при замовленні від 1200 грн.

Анаэробна Эфіопія під молоко

280 грн
280 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (1 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (1 відгук)
Cмакові якості
Кислинка
Насыщенность
Горчинка
Аромат
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.

Еспресо з солодким і яскравим смаком, що включає нотки квітів, тропічних фруктів і абрикоса, шовковистий і нагадує сироп за фактурою.

Аромат: солодкий, щільний, фруктовий
Букет: манго, чорний чай, персик, жасмин
Післясмак: тривалий з нотами чорного чаю
Тіло: сиропистое

Станція Урага Раро належить компанії SNAP Coffee. Всього в її розпорядженні три станції обробки, розташовані в Кочері, Челелекту і Гедео, і, частково ті, які знаходяться в Ненсебо («Вест Арсі») і урагані («Гуджі»). Для виготовлення своєї продукції компанія SNAP Coffee закуповує ягоди у сотень фермерів.


Збір і сортування

Збір кавових ягід відбувається вручну, потім їх сортують. За допомогою традиційного дискового депульпатора шкірку і м'якоть відокремлюють від зерен, на яких залишаються мусліж, пергаментна оболонка, срібні шари шкірки і які повинні ферментуватися протягом 2 діб у воді. Далі їх промивають, щоб остаточно очистити від непотрібних залишків, і сортують по щільності. Її нескладно визначити в рідині: менш щільні зерна спливають на поверхню і усуваються, так як вважаються більш низькими за якістю. Після зерна повторно замочують у чистій воді в пергаментній оболонці на пару годин.


Сушіння

Після всіх процесів очищення і відмочування кава потребує сушіння. Для цього зерна розкладають на африканських ліжках товстим шаром в 2 см.у такому стані вони повинні сушитися протягом 10 днів. Далі буде потрібно 2-4 години, щоб вручну впорядкувати зерна, розкласти по джутових мішках і упакувати.

Кава зберігається на місцевих складах. Вона різниться по грейду і способу обробки. Експорту кава очікує, як правило, від 1 до 2 місяців.


Діяльність компанії SNAP Coffee

Організація була заснована в 2008 році в місті Аддіс-Абеба людиною, неймовірно люблячим кави. Компанія орієнтується на такі цінності, як:

  • дбайливе ставлення до навколишнього середовища-вона утилізує відходи екологічним для природи способом;
  • передача досвіду і знань молодим фермерам.

Її принцип-безперервне виробництво кави.

SNAP Coffee допомагає існувати невеликим фермерським поселенням, які розташовані недалеко від станцій обробки, зберігає партнерські відносини з їх представниками.

Способи приготування
Специфікація
Обжарювання
средне-темная
Страна происхождения
Ефіопія
Склад
100% Арабіка
Смак
Солодкий, щільний, фруктовий
Виробник:
Вага
250 г
Відгуки (1)
Написати відгук