Кава Арабiка(Моносорт) Бразилія Можиана
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Ця фермерська кава росте на висотах між 900 та 1000 метрів, як й переважна більшість кавової пропозиції з цієї країни. Регіон походження називається Можіана (штату Сан-Паулу); він дав назву каві. У цьому регіоні гігантські площі кавових плантацій сукупною земною масою у 47 тисяч гектарів. Кавове зерно сортів бурбон, катуаї та мундо ново, вироблене тут, має солодкий горіхово-шоколадний смак із низько вираженою кислинкою. Також воно подобається тим, хто не любить у своїй чашці відчувати кавову гіркуватість. Насиченість смаку — м’яка, ніжна.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.