Кава Арабiка(Моносорт) Ефіопія Анасора
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Зараз ви можете купити каву в Інтернет-магазині coffeestory.in.ua, яка росте на одній з найвищих висот як для кави — до 2350 м (регіон Гуджі, Ефіопія). Станція обробки зерна розташовується на березі річки Туро, а збиранням врожаю на цій фермі займаються приблизно 1000 сезонних працівників. Після мокрої депульпації зерна воно ферментується анаеробним способом, а потім висушується під сонцем.
У ноти смаку напою включені карамель, чорний чай, лемонграс, полуниця, жасмин та вершки. Напій має насичений солодкий смак та складну кислинку. Грейд смаку за шкалою SCA становить 88, що робить її дуже гарною пропозицією для домашнього, офісного споживання та всіх сегментів бізнесу.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.