Кава Арабiка(Моносорт) Ефіопія Буна Рома
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Ця арабіка сорту тіпіка вирощується на висотах 1900-2200 м, що досить традиційно для Ефіопії. І це зробило Ефіопію досить популярною країною серед любителів гарної високогірної кави. Втім, як й натуральний спосіб обробки (миття + сушіння на дерев’яних настилах під африканським сонцем). Та її смакові якості, адже у Буна Рома простежуються карамель, білий виноград, нектарин, стигла слива, манго, абрикос та класичний чорний чай. Оцінка за шкалою SCA — 86,5, що достатньо для постійного вибору у якості смачної домашньої кави і сферою HoReCa.
Оптимально цю каву заварювати під фільтр та еспресо.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.