Кава Арабiка(Моносорт) Ефіопія Гігеса
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Ефіопські регіони Гуджі, Оромія та Сідамо вирощують торгову марку кави в зернах, звану Гігеса. Оцінка смаку та аромату даного зерна за шкалою SCA в 92 бали робить його однією з виняткових пропозицій на світовій арені (адже небагато видів кави здатні переступити рубіж у 90 балів). У вашій чашці буде все майже максимально виражено: кислинка, гіркуватість, насиченість, щільність, солодкість, аромат… І тільки післясмак буде середнім за тривалістю. Це вкрай комплексна кава екстра-класу, яка буде ідеальною для преміум-маркету. Оптимально розкривається при середньому обсмажуванні нотами шипшини, малини, лілії, сандалу та шоколаду з легким нальотом перезрівших фруктів.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.