Кава Арабiка(Моносорт) Ефіопія Готіті
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Висота зростання — між 1900 та 2100 м над рівнем моря робить цю арабіку справді класною, якій присвоєно 89,5 балів за шкалою SCA. Мита класична кава підходить під фільтр та еспресо. Кооператив, який виробляє зерно, був організований у 2012 році методом розширення кооперативу Worka, й в ньому сьогодні працюють до 300 робітників у високий сезон. Зважаючи на те, що в Ефіопії сьогодні промислово вирощуються від 8 до 10 тис. мікро-різновидів кави в зернах, більша частина з них узагальнена під назвою «Ефіопський генофонд» чи «тіпіка» (оригінальна назва Ethiopian Heirloom).
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.