Свіжообсмажена кава Ефіопія Іргачефф з доставкою
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Yirgacheffe. Так звучить назва цього знаменитого кавового регіону Ефіопії, країни, яка вважається родоначальницею всієї кави на планеті. Не дивно, що мільйони і мільйони людей звикли до цієї високогірної арабіки (1800-2200 м), яка має максимально натуральний цикл вирощування, збору та обробки. Тут повна відсутність хімічних добрив у процесі вирощування, лише ручний збір, ретельне сортування й сушіння під спекотним африканським сонцем. Все це робить зерно придатним не лише у напій, але й у випічку, особливо на основі шоколаду.
Тут ви виявите легке чи середнє тіло, ноти ягід та квітів з легким винним ароматом, приємним та чистим насиченим смаком.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.