Ефіопія Лаліса
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Аромат: солодкий, фруктовий;
Букет: фруктові льодяники, лимон, чорний чай, Квіти, ноти черносмородинового листа;
Післясмак: тривалий з нотами чорного чаю;
Тіло: легке, чайне.
Цей сорт кави володіє всіма важливими для споживача якостями. Готовий напій відрізняє чистий, соковитий смак і помірну кислотність, а аромат такий солодкий, що його хочеться вдихати знову і знову.
Якби потрібно було знайти ідеальне місце для вирощування кави, то це точно була б Lalesa. Тут просто ідеальна природа для вирощування кавових дерев. В першу чергу це густа, багаторівнева рослинність, яка створює необхідну тінь для правильного розвитку і своєчасного дозрівання кавових ягід. Саме тінь дозволяє витримувати необхідний баланс температур і зберігати вологість в період формування і дозрівання ягід.
Всього в цьому районі налічується понад 476 ферм, розташованих на висоті від 1900 до 2150 м над рівнем моря. Однак станцій для обробки і підготовки продукту не так багато. У 2018 році розпочала свою роботу станція Алемайеху Тілахуна, персонал якої скуповує ягоди у місцевих фермерів, обробляє їх і поставляє на зовнішні ринки.
Обсяги роботи сортувальної станції досить великі, хоча фермерські господарства, як правило, не перевищують площу в 2 гектари. Їх досить багато, тому сировини протягом сезону виробляється більш ніж достатньо. З одного дерева реально зібрати не менше 3-х кілограмів кавових ягід, а на одній плантації таких дерев може бути від 1800 до 2400 штук. Обробка ягід здійснюється вручну, а для сушіння використовують тепло сонячних променів. І тільки так можна отримати смачну каву.