Ефіопія під молоко
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Кавова область Гуджі регіону Оромія є однією з «вітрин» Ефіопії, тому що в ній виробляється найкраща фермерська кава цієї країни. Неодмінними характерними рисами кожної кави з Гуджі є яскравий смак та висока солодкість при низькій чи відсутній гірчинці. Всі ці якості чудово підкреслюються середнім чи слабким обсмажуванням під молоко (особливо якщо в кавовому продукті, як і в цьому, виражено багато фруктових нот).
Від майже аналогічного лоту, який стоїть поруч у списку, цю каву відрізняє аеробна ферментація (а в тому іншому варіанті вона анаеробна). Тобто, тут рідко чи майже ніколи кавове зерно під час обробки не контактує з водою (за винятком миття). Отже, ферментація суха чи напівсуха, без повного занурення у воду. Завдяки цьому виражається більше солодкості, але менше фруктовості, що підходить тим, хто не любить каву з яскраво вираженою кислинкою.
Майже вся кава у Гуджі вирощується на висотах близько 2000 метрів. Після попадання до вашої чашки вона відмінно розкривається, незалежно від способу приготування (якщо ви дотримуєтеся технології і рекомендацій для максимально підходящої екстракції). Така кава буде чудовим подарунком будь-кому та придбанням для себе для щоденної фантастичної чашки кави.
Гарантія
Ми обсмажуємо каву щодня, а елітні та інші дорогі сорти — під замовлення. Ми можемо рекомендувати ступінь обсмажування чи дати вам вибирати самостійно. Тому ми гарантуємо, що ваша кава завжди буде свіжого обсмажування і максимально смачною!
Як зберігати вашу каву
1. При кімнатній температурі
Закрита пачка може зберігатися вдома до 3 місяців без втрати якості. Як тільки пачка відкривається, її бажано випити за 1-2 тижні. Після відкриття зберігайте її в темному місці без сторонніх запахів при кімнатній температурі й вологості. Помел кави віднімає у неї свіжість за хвилини, тому змелювати вашу каву в зернах ідеально безпосередньо перед заварюванням.
2. У морозилці
Закриту пачку кави у заводській герметичній упаковці можна зберігати у морозилці без втрати якості до року. Після розморожування кава не підлягає повторному заморожуванню. Змелювати її можна замороженою чи повністю відтанутою (що відбувається протягом 6-9 годин).
Зберігайте у морозилці, а не у звичайному відділенні холодильнику. Читайте тут докладніше про правильне зберігання кави вдома.