Ефіопія Раро анаеробний
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Солодкий, яскравий із цікавим букетом: червоний апельсин, квіти, ноти тропічних фруктів!
Аромат: яскравий, квітковий з нотами абрикосу
Букет: квіти, абрикос, бергамот, червоний апельсин, цедра лимона, легкі ноти тропічних фруктів
Післясмак: тривалий з нотами грейпфрута
Тіло: соковите, чайне
Ця кава виробляється в Анасорі, на приватній фермі Ісраеля Дегфи, який отримав широку популярність завдяки своїм експериментальним технологіям обробки та високій якості продукції, що виробляється на його фермах.
Габріелю належать 26 станцій на південному сході Ефіопії. Габріель постійно покращує якість кави, завдяки постійному контролю якості, вдалому розташуванню станцій та вкладень коштів у розвиток виробництва. На станціях Габріеля працює велика команда, яка сортує каву за якістю та усуває дефекти. Станції також обладнані флотаторами, для відокремлення більш стиглі кавові ягід від менш стиглих.
Усю вироблену каву поділяють по днях та районах збирання врожаю, а також за способами обробки. Готова кава зберігається на складах, станції переробки. Перед відправкою кожен зразок кави проходить аналіз у місцевій лабораторії ECX, далі йому присуджується грейд (Q1 і т.д.).
Ізраель також інвестує в модернізацію станції передекспертної підготовки (Dry mill) в Адісі, де розташовані сучасний склад, колорсортери та лабораторія.
Обробка: анаеробна
Цю каву анаеробної обробки: кавові зерна спочатку поміщають у великі резервуари на 36 годин для ферментації в умовах відсутності кисню. Анаеробна ферментація у резервуарі забезпечує кращий контроль за допомогою керованого рівня РН. Потім їх подрібнюють (поки слиз ще ціла) і замість промити водою, каву відправляють прямо на африканські грядки і сушать разом зі слизом.
Якщо ви шукаєте каву від давньої станції, що добре зарекомендувала себе, керована досвідченим виробником з численними міжнародними партнерами - ви її знайшли!