Свіжообсмажена кава Ефіопія Сідамо за низькою ціною
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Ви вже знаєте, що вся арабіка світу походить з Ефіопії. Вона є класикою у всіх відносинах й по сьогоднішній день. Регіон Сідамо розташований на висотах між 1500 та 2220 метрами — один з найбільш високогірних у сучасному світі кави. Винна (невиражена та приємна) кислотність, середнє тіло, що дає ніжні запахи лимону, ягід, тростинного цукру, трохи деревини. Врожай збирають з жовтня по січень, а потім миють та висушують на дерев’яних настилах, розташованих приблизно у метрі над землею.
Стійкі практики виробництва, ручна праця та органічні підходи до культивації ось вже яке століття дають чудову каву.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.