Кава Арабiка(Моносорт) Гондурас Аруко
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Аруко — це арабіка, де гіркота та солодкість — середні, а кислинка трохи нижча за середню. Стандартно підходить під еспресо, гейзерну кавоварку та турку. Висота зростання — близько 1200 м. Кооператив Аруко регіону Копан робить миту катурру та катуаї (різновиди високогірної кави). Оцінка органолептичних якостей — на 82,5 балів за шкалою SCA. Букет аромату складається з какао, горіхів, сушених ягід та сушених сухофруктів (родзинки, курага, червоні ягоди). Тривалий післясмак дається шовковистим шоколадним смаком завдяки аромату какао. У залишковому післясмаку відчувається карамель. Основні якості зерна: слабка кислинка, середня солодкість та вища за середню гіркість. Вони позитивно впливають на глибину смаку, який сподобається любителям міцнішої кави.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.