Свіжообсмажена кава Гватемала Акатенанго недорого
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Кава, яку ви зараз збираєтеся придбати, має виражений солодкий аромат та смак, який сподобається любителям низькокислотної та з низькою гіркотою кави в зернах, яка при цьому максимально солодка та підходить для різноманітних кавових коктейлів та варіацій з молоком. У ній вгадуються ноти цукрової тростини, кленового сиропу та меду. Має збалансоване тіло.
Зерна зростають на висотах між 1200 та 1830 метрами на крутих схилах вулкану Акатенанго, який дав ім’я цій торговій марці кави. Складається із суміші сортів марсельєза, катімор, катурра, катуаї та бурбон. Після мокрої ферментації, яка триває 16-18 годин, кава спочатку сушиться під сонцем, а потім — механічним способом у контрольованих умовах для швидкого висихання для досягнення оптимального вмісту вологи.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.