Кава Арабiка(Моносорт) Гватемала Блу Айярза
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Дана арабіка, яка чудово почувається на висотах близько 1900 метрів над рівнем моря, має ноти малини, жимолості, червоних ягід, вишні, троянди та сливи. Включає сорти бурбон та катуаї. Після мокрої депульпації відбувається сушіння комбінованим способом: спочатку 5-6 днів під сонцем, а потім механічним способом у сушильних барабанах (для отримання контрольованого відсотку вмісту вологи у зерні).
Має виражену, але збалансовану кислотність, огортаючим середнім тілом та тривалим солодким післясмаком. Найкраще розкривається при середньому обсмажуванні.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.