Кава Арабiка Гватемала Фенсі
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Уеуетенанго — широко відомий навіть за межами Гватемали кавовий регіон, звідки надходить переважна кількість кави в зернах, яка експортується з цієї країни. Висота вирощування близько 1200-1350 м (окремі лоти можуть бути вирощені на висотах до 2200 метрів). Тіпіка, бурбон, катуаї та катурра, включені до цієї ТМ, мають оцінку у 82 бали, чого цілком достатньо для гарної кави на кожен день. Смаковий профіль складається з карамелі, вина, банану, повного тіла, вираженої солодкості та занесеної на задній план гіркуватості. Рекомендується середнє обсмажування, яке підкреслить м’який смак напою. Збирання врожаю відбувається з грудня по березень, а надходження готового до вживання зерна на зовнішні ринки відбувається через 4-7 місяців після цього.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.