Гватемала під молоко
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Солодкий карамельний смак цієї кави з обсмажуванням під молоко має ноти слив, печеного яблука, папайї та чорного чаю, а післясмак — соковитий і тривалий, у якому відчувається загальний букет тропічних фруктів без розпізнавання будь-якого конкретного. Її додаткові нотки випічки й ледь вловимий флер ванілі, як ви розумієте, роблять дану арабіку фантастично поєднуваною з реальною випічкою, яку ви вирішите захопити до цієї чашки для змістовного початку свого ранку чи ласого перекусу.
Санта Роса, департамент Гватемали, з якого походить дана кавова пропозиція, має відносно невелике піднесення над рівнем світового океану — у максимальній точці всього 1329 метрів (а в мінімальній 214). Тому місцевій каві складно зрівнятися з високогірною арабікою, яка росте, наприклад, на рівнях 1800-2500 метрів. Проте каву з Санта Роси точно ніхто не назве поганою, оскільки вона зростає на вулканічних ґрунтах. А вулканів тут цілих чотири в окрузі, висотами під два кілометри. Загалом у Гватемалі їх 23, і серед них навіть є активний, який постійно вивергається і насичує попелом ґрунти країни — що дуже корисно для кави у довгостроковій перспективі.
Гарантія
Ми обсмажуємо каву щодня, а елітні та інші дорогі сорти — під замовлення. Ми можемо рекомендувати ступінь обсмажування чи дати вам вибирати самостійно. Тому ми гарантуємо, що ваша кава завжди буде свіжого обсмажування і максимально смачною!
Як зберігати вашу каву
1. При кімнатній температурі
Закрита пачка може зберігатися вдома до 3 місяців без втрати якості. Як тільки пачка відкривається, її бажано випити за 1-2 тижні. Після відкриття зберігайте її в темному місці без сторонніх запахів при кімнатній температурі й вологості. Помел кави віднімає у неї свіжість за хвилини, тому змелювати вашу каву в зернах ідеально безпосередньо перед заварюванням.
2. У морозилці
Закриту пачку кави у заводській герметичній упаковці можна зберігати у морозилці без втрати якості до року. Після розморожування кава не підлягає повторному заморожуванню. Змелювати її можна замороженою чи повністю відтанутою (що відбувається протягом 6-9 годин).
Зберігайте у морозилці, а не у звичайному відділенні холодильнику. Читайте тут докладніше про правильне зберігання кави вдома.