Кава Арабiка(Моносорт) Індонезія Гайо
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Трохи більша, ніж середня, кислотність та оптимальна щільність смаку — це характеристики кави арабіки Індонезія Гайо. Вона походить із Північної Суматри, зростаючи на висотах між 1200 та 1550 метрами над рівнем моря. Мокра обробка цих сортів (катімор і тіпіка) найкраще розкривається при середньому обсмажуванні, даючи ноти трави, папайї, лічі, какао, спецій, вина, чорносливу, незрілого яблука, гранату, персика та цитрусових фруктів. Гіркота, кислотність та солодкість приблизно однакові, що буде гарною основою для заварювання як у вигляді еспресо, так й в турці чи гейзері, як й просто в чашці. Солодкий післясмак — середньої тривалості.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.