Кава Арабiка(Моносорт) Арабіка Коста-Рика Тарразу
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Ця кава в зернах має солодке, кремове та збалансоване тіло та виражену кислотність плюс підкреслену шоколадність. Міцний та насичений аромат. Оптимально розкривається в середніх та темних обсмажуваннях. Зростає на висотах між 1280 та 1800 м. Включає різновиди катуаї та катурра. Після миття промисловим методом сушіння може відбуватися як натурально під сонцем, так й машинним способом (спеціальні барабанні сушарки). Ця арабіка підійде тим, хто шукає насичену щоденну каву без додавання робусти. У регіоні походження Тарразу працюють мікро-фермери, які віддають зібрані зерна на загальну станцію переробки (більшість з них володіє малими наділами землі, збираючи лише до 10 мішків за сезон).
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.