Кава Арабiка(Моносорт) Гондурас Лос Иланос
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Ферма муніципалітету Коркін, що у Гондурасі, пропонує каву у зернах різновиду катуаї. Вона невелика, всього 5 гектар, але керується вмілим молодим фермером з палаючими очима, який створює як звичайні, так й екзотичні сорти кави, що користуються популярністю у тих, кого можна назвати «хіпстерами від гастрономії». Особливість ферментації зерна — використання чистої джерельної води, якої тут достатньо завдяки теплому та вологому клімату регіону, неймовірно багатому на біорізноманіття. На виході виходить зерно з нотами маракуї, ананасу, малини, рому та чорниці. Обов’язково додайте цю каву до свого wish list.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.