Кава Арабiка Індія Мусонний Малабар купити в Coffee-Story
безкоштовна доставка
при замовленні від 1200 грн.

Кава Арабiка Індія Мусонний Малабар

900 грн
900 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (2 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (2 відгук)
Cмакові якості
Кислинка
Насыщенность
Горчинка
Аромат
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.

Мусонний Малабар — це одна з тих торгових марок кави, які стали відомі завдяки своєму неординарному способу ферментації. Під час мусонних дощів, які йдуть на одному з узбереж Індії, очищена та вимита кава укладається в ангарах з відкритими стінками (які мають тільки дах), за рахунок чого солона холодна волога рясно проникає до зерен протягом декількох десятків днів, змушуючи їх змінювати колір та збільшуватися в розмірах порівняно зі звичайною арабікою у 2-2,5 рази. І вже потім відбувається звичайне сушіння для досягнення середнього рівня вологи в зернах (близько 12%). В результаті, комусь подобається м’який смак, а хтось знаходить його середнім, з незвичними солодко-цвілими нотами. Одне зрозуміло — це така ж ексклюзивна пропозиція, як й сир Дор Блу. Він вам чи подобається, чи ні.

 

Про спосіб приготування та зберігання

Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.

Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.

Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.

Способи приготування
Специфікація
Обжарювання
средняя (эспрессо)
Страна происхождения
малабарское побережье (Юго-запад Индии)
Склад
100% арабика
Смак
шоколадно-ягодный
Виробник:
Вага
1000 г
Відгуки (2)
Написати відгук