Кава Арабiка(Моносорт) Кенія Ендаро Іні Піберрі (100% арабіка)
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Висока солодкість та кислотність чудово взаємно збалансовуються, не дозволяючи гіркоті пробитися на перший план в арабіці Ендаро Іні Піберрі, яка підходить, крім еспресо, ще й під кемекс, турку, пуровер, аеропрес, френч-прес та звичайну краплинну кавоварку.
Кислотність підводить під виявлення у смаку зелених, білих та червоних ягід — аґрусу, смородини, майже стиглої полуниці… Також тут виразно відчувається апельсин та інші цитрусові, плюс трохи кокос, який балансує смак, роблячи його більш м’яким та обволікаючим.
Пропозиція складається з місцевих сортів SL34 та SL28.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.