Нікарагуа Луіз Монсада
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Ця кава в зернах різновиду пакамара вирощується на висотах 1300-1700 м над рівнем моря у Нікарагуа, країні, що стоїть на останній сходинці топової дюжини серед кавових постачальників. На світовий ринок щорічно поставляються 132 тис. тон продукції з цієї країни, що, наприклад, у 20 разів менше, ніж із Бразилії. Ця мита кава має ноти аромату, які включають бергамот, горіхи та трави, які оптимально розкриваються при середньому обсмажуванні. Ферма, яка розкинулася на 176 гектарах, виробляє 8 різновидів кавових зерен: SL28, гейша, пакамара, катурра, катуаї, маракатурра, бурбон та марагоджип. Конкретний мікс арабіки у вашому постачанні залежатиме від сезонної врожайності, але завжди незмінно радуватиме вас однорідністю смаку.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.