Кава Арабiка Нікарагуа Луіз Монсада купити в Coffee-Story
безкоштовна доставка
при замовленні від 1200 грн.

Кава Арабiка Нікарагуа Луіз Монсада

1 200 грн
1 200 грн
Кількість:
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (3 відгук)
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Замовити в 1 клік
Мы передзвонимо Вам і з`ясуємо деталі
Оцінки покупців
Рейтинг 5,00 (3 відгук)
Cмакові якості
Насыщенность
Горчинка
Аромат
Важливо
  • Обсмажуємо кожен день
  • Гарантія якості кави
Швидка доставка

Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника

Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн

Зручна оплата

При отриманні кур'єром в руки

При отриманні на Новій Пошті

На сайті при оформленні

При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.

Ця кава в зернах різновиду пакамара вирощується на висотах 1300-1700 м над рівнем моря у Нікарагуа, країні, що стоїть на останній сходинці топової дюжини серед кавових постачальників. На світовий ринок щорічно поставляються 132 тис. тон продукції з цієї країни, що, наприклад, у 20 разів менше, ніж із Бразилії. Ця мита кава має ноти аромату, які включають бергамот, горіхи та трави, які оптимально розкриваються при середньому обсмажуванні. Ферма, яка розкинулася на 176 гектарах, виробляє 8 різновидів кавових зерен: SL28, гейша, пакамара, катурра, катуаї, маракатурра, бурбон та марагоджип. Конкретний мікс арабіки у вашому постачанні залежатиме від сезонної врожайності, але завжди незмінно радуватиме вас однорідністю смаку.

 

Про спосіб приготування та зберігання

Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.

Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.

Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.

Способи приготування
Специфікація
Обжарювання
средняя (эспрессо)
Страна происхождения
Нікарагуа
Склад
100 % арабика
Смак
фруктовый карамельный
Виробник:
Вага
1000 г
Відгуки (3)
Написати відгук