Кава Арабiка(Моносорт) Сальвадор Лас Брісас (Чорна Медова)
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Ферма Лас Брісас (Сальвадор), яка вирощує та обробляє ягоди арабіки, розташовується на висоті 1240 м над рівнем моря. Температура регіону, яка коливається між +14° та +18° цілий рік, ніколи не падає нижче +5°, що добре підходить для вирощування арабіки (затіненим методом). Доходи регіону залежать в основному від сільського господарства, яке тут побудовано на вирощуванні та обробці кави, а вже потім — від туристів, які уподобали цей спокійний та мальовничий регіон для душевного відпочинку.
Кава, яка продукується тут, має в основному кислі смаки фруктів: ківі, вишня, яблуко, смородина та карамель. Фруктовість напою підкреслює середнє обсмажування.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.