Кава Арабiка(Моносорт) Бразилія Бурбон (100% Арабіка)
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Сорт арабіки бурбон є одним з трьох основних сортових різновидів кави в зернах, які вважаються найкращими у світі арабіки (інші 2 — це тіпіка та катуаї). Бурбон підрозділяється ще на 12 основних підсортів, кожен з яких має від десятків до тисяч дрібних регіональних різновидів, головна маса яких зосереджена в Африці та Бразилії. Частина цієї різноманітності виходить природним шляхом перехресного запилення та схрещування, інші виводяться фермерами для одержання специфічних якостей (наприклад, стійкість до шкідників чи холоду). Бурбон виник у 1708 році та зараз представлений у десятках кавових країн. Більшість його різновидів зростає на висотах 1100-2000 м. Загальна смакова характеристика бурбону — горіхи, цитрус, середнє тіло, середня щільність.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.