Кава Арабiка(Моносорт) Ефіопія Джимма
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
У даній фермерській каві яскраво виражені всі основні органолептичні якості: аромат, кислинка, насиченість, гіркуватість, щільність тіла та післясмак. Смак характеризується як соковитий та квітковий, з какао, горіхом, мускусом, гуавою, шоколадом, мандарином та сушеними ягодами. Висота зростання — 1400-2000 м над рівнем моря. Типова обробка: миття + сушіння під сонцем. Підходить для тих, хто бажає максимально кавового смаку у своїй чашці, при цьому не вдаючись до домішок робусти. Однак підійде і як основа для кави з молоком, якщо є бажання зберегти вираженість смаку і після розбавляння молоком.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.