Кава Арабiка(Моносорт) Індія Малабар
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Індійська кава в зернах Малабар — це м’який смак з вираженою солодкістю, що оптимально розкривається при середньому та середньо-легкому обсмажуванні. Завдяки її натуральній солодкості можна приблизно вдвічі зменшити споживання цукру з вашою кавою порівняно з кавою мас-маркету та більшістю кави темних обсмажувань. Її особливості ферментації (вбирання солоної вологи з навколишнього повітря в сезон мусонів на індійських узбережжях при витримці протягом 3-4 місяців) перед остаточним сушінням створюють передумови для втрати високої натуральної кислотності зерен, даючи сухий, збалансований та шоколадний аромат з нотами горіхів та спецій.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.