Кава Арабiка(Моносорт) Індія Плантейшн АА
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Великі ягоди розміру АА зростають у провінції Карнатака, місцевість Чікмагалур. Подібно до того, як Індія славиться за (часто недоречно велике) вживання спецій у будь-якій їжі (місцеві жартують, що вони навіть додаються у питну воду), так й дана арабіка віддає спеціями у своєму ароматі (білий перець та ваніль). Чистий смак дає відчути кислотність, гарну міцність та повне тіло. Висоти зростання — до 1200 метрів над рівнем моря. Плантейшн АА — це місцева назва виду обробки арабіки: мокрий (аналогічно оброблена робуста тут називається «Пачмент Робуста», а що таке «пачмент», ви вже знаєте з наших статей).
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.