Кава Арабiка(Моносорт) Індонезія Мандхелинг
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
- Обсмажуємо кожен день
- Гарантія якості кави
Новою Поштою по Україні - тарифами перевізника
Безкоштовна доставка при замовленні від 1200 грн
При отриманні кур'єром в руки
При отриманні на Новій Пошті
На сайті при оформленні
При післяплаті мінімальне замовлення від 399 грн. Якщо замовлення менше, оправлення здійснюється після 100% оплати.
Мандхелінг належить до класу елітних сортів кави, незважаючи на те, що нижня межа зростання на островах Суматра, Сулавесі та Ява в Індонезії становить лише 760 метрів (найвища — 1500). Включає сорти катімор та тіпіка. Що робить її ексклюзивним сортом, так це особливо багатий вулканічний ґрунт, затіненість зростання, рясні та майже ідеальні за часом опади та дбайливе ставлення місцевих фермерів до цієї арабіки, якої лише 15% у загальному кавовому виробництві регіону (решта 85% — це робуста). Зібрані ягоди перебирають вручну 2-3 рази (на відміну від 1-2 разів на більшості кавових виробництв світу). Смак характеризується травою, шоколадом, трохи спеціями.
Про спосіб приготування та зберігання
Ми рекомендуємо готувати цю каву альтернативними способами — у турці, френч-пресі, краплинній кавоварці, методом пуровер чи просто у чашці. Докладніше про різні способи приготування читайте у наших статтях.
Зберігати каву в зернах ми рекомендуємо в кухонній шафі при температурі до +25 градусів, уникаючи попадання повітря, тепла і світла, чи в морозильнику при температурі не нижче -18 градусів, у щільно закритій упаковці, не виймаючи, не більше 2 місяців.
Нагадуємо, що після помелу кави свіжість зникає ще швидше: не за дні, а за хвилини. Тому молоти каву бажано завжди безпосередньо перед приготуванням.